top of page
Bruiloften

DIENSTEN

ALGARVE LEADERSHIP RETREAT

IMG_3893.jpeg

Najaar 2024 -
07 tm 11 oktober '24

Doe jij eigenlijk wel wat je wilt? En doe je dat op een manier waarop je dat wilt doen? Word je écht blij van je positie op je werk?

89af7a0c-6077-4bcb-9814-a0e4e88a9661.jpeg

Voorjaar 2025 -
Maart '25

Doe jij eigenlijk wel wat je wilt? En doe je dat op een manier waarop je dat wilt doen? Word je écht blij van je positie op je werk?

Bedrijfsevenementen

uitgelichte SPECIALS

IMG_3914_edited.jpg

Kook 'kuur' met Maarten

Maarten is een soort Rik Felderhof. Koken is zijn inspiratie en uitlaatklep. Niet zo gek met een Hoge Hotelschool-achtergrond en als "uit de hand gelopen liefhebberij" een enorme voor - en naliefde voor hospitality in de breedste zin van het woord. Mentoring tijdens koken? Teambonding, inzicht in jezelf of anders? Een kooksessie met Maarten is goed voor lichaam en geest.

Als deelnemer kun je tijdens de Leadership week een 'kookkuur' met Maarten aanvragen. Bespreek je mogelijkheden vooraf gerust in de matchcall.

IMG_3906.jpeg

In gesprek met Helma

Helma is jouw interim compagnon. Van onschatbare waarde als het gaat om inzicht in dynamieken op de werkvloer, organisatiestress en het blootleggen of iedereen wel op z'n plek zit, én inneemt. Leiderschap op je werkplek of in je bedrijf? Wil je zeker zijn van een 1 op 1 moment met Helma tijdens je verblijf in Portugal, waarbij je tijdens vergezichten over het prachtige landschap inzicht vergaart over je huidige en gewense positie? Geef je voorkeur aan tijdens je boeking.

bottom of page