top of page
8c1b3a3f-c56c-4f60-8b1c-882df9e56714.jpeg

Algarve Leadership Retreat

Doen wat je leuk vindt, op een manier die bij je past. Dat is wat je wilt. Maar hoe hoger je op de carrièreladder klimt des te lastiger dat soms lijkt. Zoveel belangen, zoveel wat je uit je evenwicht kan brengen. Voor je het weet doe je maar wat en lijk je je eigen centrum kwijt. Waarom deed je ook al weer wat je deed?

Tijdens Algarve Leadership Retreat krijg je weer grip. Je ervaart ruimte, krijgt erkenning voor waar je nu staat. Je wordt uitgedaagd op lastige thema's, krijgt vertrouwen in de leider in jou en ontwikkelt jezelf op onverwachtse momenten en manieren. Je ontdekt je positie in een groep en haalt waardevolle lessen uit wat je deelt of voor jezelf houdt.

Hieronder vind je een korte impressie van wat we doen. Om nader kennis te maken en het aanbod persoonlijk voor je toe te lichten, vragen we je een moment te nemen om elkaar telefonisch te spreken. Laat je ons weten wat daarvoor voor jou het geschiktste moment is? We kijken naar je uit.

De Leiderschapstheorie -

een verdieping 

Wat is dat nu eigenlijk, leiderschap? Wat is het verschil tussen authentiek of persoonlijk leiderschap? En is het wel mogelijk om te leiden als je altijd een volger geweest bent?

Enkele momenten in de week gaan we dieper in op wat het betekent om een leider te zijn. Welke mechanismen een rol spelen en hoe je voor jezelf kunt bepalen wat voor soort leider je wilt zijn.

Leiderschap in je leven -

de toepassing

Nu zou je zeggen dat Leiderschap alleen in zakelijke situaties plaatsvindt. Niets is echter minder waar. Op allerlei manieren en momenten en in allerlei situaties wordt een appél gedaan op jou. Om keuzes te maken, grenzen aan te geven, op te komen voor wat je belangrijk vindt. Momenten waarin jij kunt bepalen hoe je om wilt gaan met hetgeen zich aan dient. Jij bent ook de leider van je eigen leven.

In afwisselende werkvormen ontwikkel je jouw eigen leiderschapsstijl. Of je nu pas net begint of al een tijdje bezig bent; een hernieuwde leider (jij) dient zich aan.

Portugese gastvrijheid

We koken met elkaar, nuttigen de maaltijden met elkaar en proeven gezamenlijk van levensgeluk. Van hoe het kan zijn als we bewust kiezen wat bij ons past, wat ons goed doet.

Bem vindo!

Leiderschap in business -

de toepassing

Leuk dat je dan weet hoe het er theoretisch aan toe gaat, het is wel fijn als je ook tools krijgt om aan de slag te gaan met hetgeen je aan kennis en ervaring opdoet. Dankzij aansprekende businesscases en je eigen inbreng groeit je leiderschapstoolbox met de dag. 

Momenten van coaching, intervisie, groepsgesprekken en activiteiten alleen wisselen zich af voor het beste resultaat.

Integratie van Leiderschap

Wanneer heb je voor het laatst de rust ervaren, de rust genomen om met jezelf te zijn? Alleen je eigenste ik als je gezelschap. Met je uitdagingen, talenten, wensen en dromen voor de toekomst.

Deze week is ook bedoeld om weer in contact te komen met wat je nu eigenlijk bedacht had voor jezelf en of dat wel het beste bij je past.

Alleen tijd is belangrijk om dat momentum met jezelf te nutten. Gedurende de week is er ook letterlijk vrije tijd. Helemaal voor jou alleen.

De magie van jezelf ontwikkelen

in een groep

Tijd die vliegt, buiten, stilte, gelukzalige proostmomenten en ontroerende gesprekken. Momenten dat de energie vrijuit stroomt, bruist, dat je viert dat je er bent! En het besef, alleen, dat je meer van dit wilt in je leven. En dat je bereid bent de pauze tussen wat nu is en wat komt te doorstaan met plezier.

Programma

e98b4498-dfc5-498e-a9eb-2cd703c0b5bb.jpeg

Prijs all in: €2.850,- 

 
Inclusief
 
transfers, vervoer ter plekke, verblijf, maaltijden, 4 daags programma en persoonlijke begeleiding. 
bottom of page