top of page

OVER ONS

Scherm_afbeelding 2023-05-21 om 12.21_edited.jpg

Ik wijs jou de energie in jouw werk

Al mijn hele leven, opgegroeid als de helft van een eeneiige tweeling, ben ik afgestemd op het elkaar aanvullen en word ik intens gelukkig van samen nog sterker zijn (1+1=3). Dat is de reden dat de rol van Interim Compagnon me zo goed past.

 

Sinds mijn 24e ben ik manager / eigenaar / ondernemer / interim adviseur en word ik enthousiast van mensen laten groeien en te zien wie zij zijn in essentie en wat zij nodig hebben om tot bloei te komen.

 

Ik ben geen business coach type die vragen stelt en je het alsnog zelf moet doen. Ik vul aan vanuit mijn kracht waardoor we samen 2 keer zo sterk worden en zo het team en zo de organisatie en de resultaten. Dat geeft mij elke dag voldoening en vervulling.

Helma Loomans

Management Specialist & Interim Compagnon

Een visie
verwezenlijken

Service is mijn metier en ik geloof in ontvangen door geven. Ik ben er van overtuigd dat het met elkaar delen van ervaringen en inzichten, leidt tot duurzame verbinding en een grotere impact als resultaat. "We all benefit".

Tijdens mijn studie aan de Hotelschool The Hague volgde ik de specialisatie Learning & Development. Al vanaf het begin van mijn carrière ben ik bezig met wat anderen motiveert, het verbinden van hoofd met hart en verwezenlijken van zowel persoonlijk - als business potentieel.

Ik ben intuïtief ingesteld en heb een sterk inzicht in wat er nodig is.  Ik spreek dat overigens ook gewoon helder uit. Het is vervolgens aan de ander om daar voordeel mee te doen, of niet.

Mensen in hun kracht zien stralen, dat is voor mij succes.

Maarten Vooijs

Entrepreneur & Visionair

bottom of page